Bild16
arrow-light-green

Där stad möter dröm -
Där lantkökets själ förenas
i en dans av värme

Charmiga Hornsgatan har äntligen fått hörnet det längtat efter och saknat, en varm kvarterskrog bortom livets svåra stunder där du alltid är välkommen att äta och dricka gott, från förmiddag till sen kväll.

Illustration1

Charmiga hörnet alla längtat efter

På Hornsgatan Kvarterskrog & Barservering är du välkommen när du vill, hur du vill – uppsluppen i en bågformad soffa under en stimmig middag med en krispig råraka och en flaska chablis. 

Eller kanske smuttandes på ett glas cava i baren sent en eftermiddag, förtrollad av vajande kanariepalmer innan de första raderna till en ny roman landar på tangenterna. 

Letar du efter en hundvänlig restaurang på Södermalm? Våra fyrbenta hundkompisar är också varmt välkomna hit till oss på Hornsgatan. Missa inte hundens egna meny!

Illustration_vinglas

Okomplicerat och kärleksfullt

På menyn hittar du toner från det klassiska, från lantköket, från modern husman och den igenkännande känslan från södra Europas enkla sätt att äta.

Pistonhead Rider room

I Pistonhead Rider Room har ni möjlighet att få er alldeles egna rider uppfylld. En rider är en spec- och kravlista som lämnas till bokaren på ett spelställe innan ett band ska spela där.

Ni välkomnas genom köket, förbi slaktardrapperierna och in i den snart rökfyllda lilla baren (rökmaskinen brukar gå varm...). Här kan ni servera er själva öl och shots med egna tappar, och självklart kan ni få in både mat, vin och cocktails om ni skulle vara sugna på det.

Baren

Vår långa vackra bar sträcker sig från det öppna köket på den ena kortsidan i lokalen till den andra sidan, där den avslutas med en härlig skaldjursbar. Platserna är alltid öppna för drop-in och går inte att boka. Njut av en öl, någon av våra signaturcocktails eller varför inte en helt middag? Den rundade delen mot Hornsgatan är perfekt för att sitta fler än två vid.

I vår källare jobbar vi för fullt med att ta fram våra egna smaksatta spritsorter, som kommer att serveras i baren under vår egen etikett.

Öppettider

  1. mån
  2. tis - tor
  3. fre
  4. lör
  5. sön

En del av

bockholmengruppen-logo